Tinem foarte mult la aprecierile clientilor si le multumim celor care au dorit sa povesteasca experienta lor cu Maxigel.
"KFC Romania prin US Food Network recomanda Maxigel drept un partener serios de afaceri in domeniul utilajelor de bucatarie.
Apreciem in mod deosebit colaborarea cu Maxigel si suntem multumiti de calitatea produselor livrare si de modul de indeplinire a obligatiilor contractuale."

Carmen Lupulet, Director marketing
KFC Romania, Us Food Network
Maxigel KFC Romania
"Maxigel este o companie ce prezinta incredere. Apreciez pachetul complet de servicii oferit, acesta constitiund un plus de valoare si professionalism. Pentru investitorii romani cred ca Maxigel nu mai necesita recomandare. Este recunoscuta drept Furnizorul Nr. 1 de utilaje alimentare din Romania."

Ionut Trandafir, Director Achizitii
Crowne Plaza Hotel Bucuresti stele rating
Maxigel KFC Crowne Plaza Hotel Bucuresti
"Avand in vedere calitatea utilajelor alimentare livrate la Hotel Tulip Inn Bucuresti, calitatea service-ului acordat si respectarea termenelor la care s-a angajat recomandam MAXIGEL tuturor investitorilor industriei ospitalitatii si totodata ne exprimam dorinta de a dezvolta un parteneriat durabil in vedrea realizarii unor investitii ulterioare."

Dr. Ehab Dineh, Presedinte
Tulip Inn Hotel Bucuresti stele rating
Maxigel Tulip Inn Hotel Bucuresti
"In numele Departamentului Food&Bar al JW Marriot Grand Hotel, doresc sa recunosc pe aceasta cale profesionalismul echipei Maxigel. Am avut ocazia sa colaborez cu Maxigel pentru un proiect amplu in bucataria principala. Proiectul nu a fost unul simplu, dar pe tot parcursul am gasit sprijin, solutii, flexibilitate si colaborare din partea echipei Maxigel. Echipa Maxigel are resurse, este creativa si are oameni cu solutii practice care vin cu abordari noi si inovative pentru nevoile si cererile noastre diverse.
Sper sa am ocazia sa lucram din nou impreuna."

Oana Popa, Food and Beverage Manager
JW Marriott Bucharest Grand Hotel stele rating
Maxigel JW Marriott Bucharest Grand Hotel
"Am cautat un furnizor de utilaje capabil sa duca la bun sfarsit un proiect de anvergura, avand in vedere ca bucatariile dotate trebuie sa deserveasca un intreg complex turistic. Am gasit la Maxigel o echipa de profesionisti care mi-au oferit consultanta si solutii la toate provocarile intampinate pe parcursul colaborarii noastre.
Modul exemplar in care Maxigel si-a organizat activitatea, operativitatea, potentialul tehnic ridicat, preocuparea deosebita pentru calitate constituie pentru noi motive solide pentru a recomanda compania Maxigel drept partenerul perfect pentru dotarile cu utilaje de bucatarie."

Manea Mihai, Director General
Arena Regia Hotel & Spa stele rating
Maxigel Arena Regia Hotel & Spa
"Grand Hotel Rex Mamaia colaboreaza cu Maxigel din 2007. Asteptarile noastre de la un furnizor de utilaje alimentare nu sunt simple. Punem accent atat pe calitatea utilajelor cat si pe profesionalismul firmei cu care lucram. Pe baza acestor criterii am ales sa construim un parteneriat cu Maxigel care si-a confirmat experienta si renumele in domeniul utilajelor alimentare pe tot parcursul colaborarii. Grand Hotel Rex Mamaia garanteaza profesionalismul tehnicienilor si calitatea utilajelor de bucatarie oferite de Maxigel."

Iolanda Nanu, Director General
Grand Hotel Rex Mamaia stele rating
Maxigel Grand Hotel Rex Mamaia
"Utilaje de calitate, competenta, profesionalism si un service de incredere. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu Maxigel. De-a lungul colaborarii toate aceste aspecte ne-au fost confirmate.
Suntem convinsi ca in continuare Maxigel ne va oferi utilaje si servicii de calitate si va ramane un partener important pentru noi.
Dispunand de experienta, logistica si profesionalismul necesar, suntem siguri ca Maxigel poate sa ofere oricarui partener interesat utilaje si servicii caracterizate prin calitate, promptitudine si seriozitate."

Petru Ghiran, Administrator
Grand Hotel Napoca stele rating
Maxigel Grand Hotel Napoca
"Experienta si gradul de dezvoltare al firmei MAXIGEL garanteaza siguranta investitiei la Ramada Sibiu. Solutiile oferite au un bun raport calitate-pret, iar utilajele ce ne-au fost livrate sunt fiabile si performante corespunzand astreptarilor noastre.
Ca si beneficiar al serviciilor prestate de MAXIGEL, trebuie sa afirm ca a fost intr- adevar o colaborare deosebita. Recomandam cu convingere, drept un partener de incredere. Compania MAXIGEL este cea mai buna alegere."

Liana Chirila, Director Investitii
Ramada Hotel Sibiu stele rating
Maxigel Ramada Hotel Sibiu
"Prin calitatea si diversitatea utilajelor precum si prin profesionalismul personalului, Maxigel a demonstrat ca poate indeplini oricand cu succes chiar si cele mai pretentioase cerinte de calitate ale clientilor sai.
Maxigel s-a dovedit a fi cea mai buna alegere, de fiecare data fiind incantati de promptitudinea, seriozitatea si buna pregatire tehnica a angajatilor acestei firme.
De aceea, recomandam cu convingere Maxigel tuturor celor care doresc sa realizeze cu succes orice proiect de bucatarie."

Chardel Maroun, Director General
Hotel Palm Beach Mamaia stele rating
Maxigel Hotel Palm Beach Mamaia
"Recomandam firma MAXIGEL pentru calitatea utilajelor livrate la AUTOMOBILE DACIA GRUP RENAULT, pentru calitatea service-ului acordat, promptitudinea cu care raspunde solicitarilor si pentru profesionalismul dovedit. Pe parcursul colaborarii noastre MAXIGEL a dotat cu utilaje alimentare profesionale 12 microcantine cu o capacitate de aproximativ 9000 locuri, oferind cele mai bune solutii tehnice privind dotarea acestora."

Cristina Stefan, Manager Performante Furnizori
Automobile Dacia Groupe Renault
Maxigel Automobile Dacia Groupe Renault
"MAXIGEL este o companie cu o echipa bine construita care a dat dovada, de fiecare data, de professionalism si promptitudine indifferent de solicitare. Avem o colaborare foarte buna, acesta fiind si motivul pentru care a durat in timp.
A colabora cu Furnizorul Nr.1 de utilaje alimentare a conferit, desigur, siguranta investitiei noastre si totodata satisfactia clientilor nostrii.
Profesionalismul echipei MAXIGEL, alaturi de utilajele performante si calitatea serviciilor asigura cheia succesului in acest parteneriat de lunga durata."

Daniela Izina, Director achizitii
Eurest Catering Romania
Maxigel Eurest Catering Romania
"Firma Confind colaboreaza cu MAXIGEL de 7 ani. In aceasta perioada impreuna cu firma MAXIGEL am furnizat utilaje pentru amenajarea unor cantine in tari ca Irak, Sudan, Kazakstan. Un proiect important a fost cantina realizata in Irak pentru Armata Americana, care asigura necesarul de hrana pentru 800 de soldati.
Fiabilitatea utilajelor este esentiala pentru noi, tocmai de aceea am dorit produse de top si am ales MAXIGEL drept furnizor. Cerintele noastre nu au fost simple, dar de fiecare data MAXIGEL s-a ridicat la inaltimea asteptarilor noastre."

Simion Cristian, Director Comercial
Confind Romania
Maxigel Confind Romania
"Cantina Universitatii Titu Maiorescu SC Student Services recomanda Maxigel pentru calitatea echipamentelor de bucatarie, a tacamurilor si ustensilelore furnizate precum si pentru calitatea serviciilor.
Maxigel s-a dovedit un partener de incredere drept pentru care recomandam cu caldura."

Ioan Lucian, Director
Cantina Universitatii Titu Maiorescu, SC Student Services
Maxigel Cantina Universitatii Titu Maiorescu, SC Student Services
"Am apelat la Maxigel pentru dotarea bucatariei hotelului nostru. Atentia acordata celor mai mici detalii, competenta si buna pregatire a personalului Maxigel au facut din colaborarea noastra un parteneriat caruia ii acordam toata consideratia.
Calitatea utilajelor oferite, dovedita ulterior in exploatare, ne-a confirmat inca odata faptul ca Maxigel este furnizorul de utilaje alimentare de care avem nevoie.
Recomandam deci Maxigel tuturor celor care sunt in cautarea unei solutii perfecte in ceea ce priveste utilajele alimentare profesionale."

Carmen Tanasescu, Director General Ec.
Hotel Central Ploiesti stele rating
Maxigel Hotel Central Ploiesti
"Experienta si nivelul de dezvoltare al firmei Maxigel precum si profesionalismul desavarsit al personalului garanteaza siguranta investitiei. Maxigel ne-a oferit solutii cu cel mai bun raport calitate-pret, utilajele furnizate indeplinind asteptarile noastre.
Ca si benefiniar al serviciilor prestate de Maxigel trebuie sa afirm ca ne bucuram de o colaborare deosebita.
Recomandam cu convingere Maxigel drept un partener de incredere, capabil sa se ridice la inaltimea oricaror exigente, indiferent de dimensiunile proiectelor."

Claudia Porumbescu, Responsabil Dep. Tehnic
Profi Rom Food
Maxigel Profi Rom Food
"Suntem multumiti de calitatea produselor livrate si recomandam Maxigel tuturor celor care vor sa achizitioneze utilaje de buna calitate."

Florin Panfile, Director
Cris-Tim Prod
Maxigel Cris-Tim Prod
CATALOG PRODUSE
 • Echipamente frigorifice si utilaje frigorifice
 • Mobilier comercial
 • Magazine alimentare si supermarket
 • Mobilier inox
 • Echipamente si utilaje preparari
 • Echipamente si utilaje bucatarie calda
 • Utilaje autoservire si echipamente catering
 • Oale, Cratite, Cutite, Cuve, Tavi, Portelan, Pahare, Tacamuri
 • Utilaje fast food si echipamente fast food
 • Hote profesionale si sisteme de ventilatie
 • Utilaje patiserie si utilaje cofetarie
 • Utilaje inghetata
 • Echipamente si utilaje pizzerie
 • Utilaje covrigarie si echipamente covrigarie
 • Utilaje panificatie
 • Echipamente profesionale spalare vase si igiena
 • Baruri, echipamente bar
 • Echipamente hoteliere
 • Utilaje spalatorie rufe si utilaje curatatorie
 • Cantare si platforme de cantarire
 • Masini de ambalat