Beneficiaza de experienta de 23 ani a companiei Maxigel si de cei mai buni specialisti din domeniu !

 

Consultanta

Specialistii Maxigel te consiliaza in selectarea de echipamente horeca si frigorifice perfect adaptate nevoilor si asteptarilor tale. Beneficiezi totodata de consultanta tehnologica de specialitate, oferita de personal certificat de catre TÛV Rheinland Romania pentru managementul igienei in industria alimentara, conform HACCP si ISO 22000. Maxigel este singura companie din Romania membru al FCSI - cea mai importanta asociatie internationala a consultantilor in domeniul alimentatiei si ospitalitatii. Ai astfel siguranta alegerii de utilaje horeca si frigorifice conform standardelor si reglmentarilor in vigoare.


Plan proiectare

 

Proiectare

Profesionistii Maxigel realizeaza pentru tine planurile de amplasare a echipamentelor horeca si frigorifice in conformitate cu necesitatile tale si tinand cont de incadrarea in arhitectura generala, compartimentarea spatiilor si pozitionarea lor in planul general. Ai garantia utilizarii la maxim a spatiului disponibil respectand totodata fluxurile tehnologice si legislatia in vigoare.

 

 

 


 

Instruire si scolarizare personal

Maxigel vine in sprijinul partenerilor sai oferind scolarizarea si instruirea personalului pentru eficientizarea activitatii si diminuarea costurilor. In plus, Maxigel organizeaza periodic seminarii de pregatire pentru ca echipamentele horeca si frigorifice achizitionate sa iti aduca maximul de beneficii.


 

Montaj si punere in functiune

Echipele de tehnicieni Maxigel asigura montajul rapid si punerea in functiune a echipamentelor horeca si frigorifice garantand functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta.


 

Revizii periodice

Utilajele tale functioneaza continuu si nu iti permiti riscul unei defectiuni neprevazute? Alege serviciile noastre profesioniste si afacerea ta este protejata! Testam periodic parametrii de functionare, constantam eventualele neconformitati si prevenim aparitia problemelor inainte ca acestea sa devina costisitoare. Esti linistit atunci cand esti protejat impotriva posibilelor defectari ale echipamentelor tale horeca si frigorifice.


 

Mentenanta preventiva si intretinere

Ai investit in echipamente horeca si frigorifice de calitate care sunt esentiale pentru afacerea ta si ai nevoie de protejarea investitiei tale?
Cu contractul de mentenanta Maxigel esti sigur ca intretinerea periodica nu este facuta superficial sau amanata, ci realizat de specialisti. Stim exact cand utilajul tau are nevoie de consumabile, ce componente trebuie verificate, cand si ce operatiuni trebuie executate periodic pentru a evita defectiunile.
Echipamentele horeca si frigorifice intretinute corect cunosc perioade mai scurte in care nu opereaza si dureaza mai mult, crescand profitul beneficiarului


 

Furnizare piese de schimb

Furnizam piese de schimb originale pentru echipamente horeca si frigorifice la cele mai bune preturi pentru urmatorii furnizori:

Afinox, Alinox, Ali Grup, Alpeninox, Altoshaam, Ambach, Angelo Po, Aristarco, Astoria, Aurea, Bake-Off, Baron, Barlett, Bartscher, Berto’s, Bezzera, Bizerba, Bonnet, Brasilia, Brema,Camurri, Capic, Carel, Casadio, Cb, Cimbali, Cold Line, Colged, Comenda, Conti, Convotherm, Coreco, Costan, Cuppone, Desmon, Dihr, Dito-Sama, Dixell, Electrolux, Elettrobar, Elframo, Eloma, Emainox, Enodis, Enofrigo, Faema, Fagor, Fimar, Foinox, Forcar, Foster, Franke, Framec, Friulinox, Frymaster, Gaggia, Garbin, Gico, Gierre, Giga, Giorik, Grandimpianti, Iarp, Iberna, Icematic, Imc, Imesa, Infrico, Inoksan, Inomak, Lainox, Liebherr, Lincoln, Lotus, Manitowoc, Mareno, Marzocco, Mastro, Mazzer, Mbm, Meiko, Middleby – Marshall, Modular, Mondial Elite, Nuovasimonelli, Oem, Olis, Öztiryakiler, Palux, Pastorfrigor, Primus, Robot Coupe, Rollergrill, Rotisol, Santos, Sigma, Silanos, Silko, Sirman, Sogeco, Spaziale, Staff ice, Star 10, Tefcold, Ubert, Unox, Whirlpool, Wiesheu, Winterhalter, Zanolli, Zanussi si multi altii.

Va rugam asteptati...

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Felicitari! Cumperi produsele la cel mai mic pret.
Continua cumparaturile
Vezi cosul & Comanda