Garantia

Produsele achizitionate de la Maxigel beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, directivelor europene si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie standard este de 1 an.
Garantia include manopera de reparare si piesele de schimb necesare inlocuirii celor cu defect de material sau de fabricatie. Garan ia nu se extinde asupra materialelor consumabile si a celor ce fac obiectul uzurii normale.
Certificatele de garantie contin toate detaliile si informatiile necesare legate de modul de asigurare a garantiei, cat si informatiile necesare pentru contactarea departamentului de service.

Daca aveti probleme cu unul din produsele achizitionate de la Maxigel, va recomandam sa procedati dupa cum urmeaza:
1. Verificati ca echipamentul este alimentat la retelele de utilitati (electrica, apa, gaz dupa caz) si acestea asigura parametrii de functionare prevazuti de instructiunile de instalare
2. Curatati echipamentul de orice impuritati care ar putea interfera cu functionarea acestuia
3. Cititi cu atentie sectiunea de depanare rapida dedicata utilizatorului din instructiunile de utilizare, poate aveti rezolvarea la indemana fara a fi nevoie de suport de specialitate

Daca problema persista, va rugam sa va adresati Dispeceratului de service, inginerii de service Maxigel fiind bucurosi sa va ajute. Pentru asigurarea rapiditatii interventie va rugam sa aveti la indemana urmatoarele informatii din Certificatul de garantie al produsului, necesare in vederea asigurarii suportului tehnic de care aveti nevoie:

1.Denumire produs2.Tip/ serie3.Cod articol4.Numarul avizului/ facturii cu care a fost livrat produsul.


Cu ocazia sesizarii va rugam sa descrieti problema de functionare intampinata si solutiile pe care eventual le-ati aplicat.
Pentru a colabora cat mai eficient cu inginerii de service in identificarea problemei, va rugam ca atunci cand efectuati apelul sa aveti accesibil langa dumneavoastra produsul pentru care solicitati suport.

Va rugam sa contactati dispeceratul de service Maxigel la:
Telefon: 0727 555 715
E-mail service: service@maxigel.ro
Fax: 0244 599 438         

Va rugam asteptati...

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Felicitari! Cumperi produsele la cel mai mic pret.
Continua cumparaturile
Vezi cosul & Comanda