Nr. 1 prin calitatea echipamentelor si serviciilor

Maxigel ofera dotari complete de echipamente si utilaje horeca, frigorifice si de panificatie, consultanta, proiectare si service pentru sectoarele:

Restaurante, hoteluri, catering, fast-food, pizzerii, covrigarii, bar, cafenea Supermarket, magazine alimentare, depozitare frigorifica, panificatie si patiserie

De-a lungul celor peste 29 ani de activitate am colaborat cu toate tipurile de clienti ducand la bun sfarsit nenumarate proiecte cu diferite grade de complexitate ale antreprenorilor romani sau lanturilor internationale.

Experienta si profesionalismul echipei Maxigel iti garanteaza ca suntem pregatiti sa infruntam orice provocare, oferind de fiecare data solutia perfect adaptata nevoilor tale. Provocarile tale sunt si provocarile noastre, ni le asumam cu perseverenta si responsabilitate.

 


 

Mai buni, mai profesionisti, zi de zi

In tot ceea ce facem se regaseste preocuparea noastra permanenta de perfectionare , de imbunatatire continua a serviciilor de care clientii nostri au nevoie, de a face lucrurile mai bine, zi de zi.

 

 

 

 


 

Acoperire nationala

Compania noastra are sediul administrativ si logistic la 60 km nord de Bucuresti, in Ploiesti dispunand de o structura moderna de birouri, showroom si depozite ce se intind pe o suprafata de 10000 m². Suntem mai aproape de clientii nostri prin filialele din: Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta, Sibiu, Iasi, Oradea, Craiova, Brasov, Pitesti si Timisoara. Filialele sunt dispuse geografic astfel incat sa acopere intreg teritoriul Romaniei. Fiecare filiala dispune de echipe proprii de service. La Bucuresti – Otopeni vei gasi cel mai mare si mai modern showroom de echipamente din Romania cu o suprafata de 2500 m², acesta fiind unul din cele mai mari si mai moderne din Europa.

 

 

 

 


 

Echipamente si utilaje horeca si frigorifice de renume mondial

De-a lungul anilor celor 29 ani de activitate am ajuns sa cunoastem si am evaluat prin departamentul de calitate cea mai mare parte a producatorilor de echipamente si utilaje horeca si frigorifice. Am ales sa colaboram numai cu cei care s-au diferentiat prin performanta, costuri reduse de functionare, fiabilitate si rezistenta in timp a echipamentelor.

Iti oferim astfel echipamente utilizate astazi de companii din intreaga lume si de marile lanturi internationale. Rational, Baron, Berto’s, Hobart, Miwe, Irinox, Afinox, Lavamac, Robot Coupe, Ifi, La Cimbali, Bravilor Bonamat, Brema, Hamilton Beach, Spulboy, Scaiola, Sirman, Wusthof, WMF, Italforni, Liebherr, DGD, Oscartielle, Bitzer, Frascold, Zanotti, Real Forni, Pietroberto, Rollmatic sunt doar o parte din brandurile lider modial pe care le gasesti la Maxigel.


 

Oamenii din spatele companiei

Echipa Maxigel este permanent alaturi de clientii sai. Fie ca sunt oameni cu multi ani de experienta in domeniul horeca si frigorific, fie ca sunt tineri specialisti, cu totii au ca principala preocupare rezolvarea oricarei solicitari sau probleme ale clientilor.
Imbunatatirea performantelor companiei este o provocare constanta a echipei noastre, cei peste 150 de angajati fiind intr-un proces de perfectionare continua prin traininguri si specializari. Cu totii contribuie la imbunatatirea zi de zi a serviciilor pe care le oferim.


 

Service profesionist

Pentru a fi mai rapizi si a ajunge in cel mai scurt timp la clientii nostrii, am creat reteaua nationala de service Maxigel cu echipe de interventie localizate in Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu, Pitesti si Brasov.
58 de electronisti, frigotehnisti, electricieni si mecanici pregatiti la producatori in Italia si Germania sunt gata sa intervina in orice moment, pentru orice tip de solicitare. Interventiile asupra echipamentelor se realizeaza numai cu piese de schimb originale, garantand calitatea lucrarilor. Fiecare filiala Maxigel dispune de stocuri de urgenta, scurtand astfel timpul necesar pentru remedierea problemelor.

Pentru mai multe detalii vezi Serviciile Maxigel

 


 

Livrare din stoc

La Maxigel beneficiezi de livrari rapide oriunde in tara. Dispunem de stocuri de echipamente si utilaje horeca si frigofirice de peste 2,5 mil Euro si de piese de schimb pe stoc in valoare de peste 600.000 de Euro care garanteaza promptitudinea interventiilor de service.

 

 

 


 

Transport gratuit

Asiguram transportul gratuit al echipamentelor si utilajelor hocara si frigorifice de la depozitele noastre pana la locatia ta, oriunde in tara. 9 tiruri si camioane precum si un parc auto format din peste 60 de autoturisme sprijina activitatea de livrare.

 

 

 

 

 


 

Calitate certificata

Din 2004 Maxigel a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001. In 2018 Maxigel a recertificat sistemul de management integrat calitate-mediu in baza standardelor ISO 9001si ISO 14001, cu Societatea Austriaca de Certificare a Sistemelor de Management TUV. Toate echipamentele Maxigel sunt in conformitate cu directivele CE, standardele si legislatia nationala in vigoare.


 

Recunoasterea performantelor Maxigel

Activitatea companiei a fost recunoscuta de-a lungul timpului, acumuland pana in prezent peste 50 de premii si certificari. Ca urmare a profesionalismului si implicarii, Maxigel a fost premiata de nenumarate ori de Camera de Comert si Industrie (CCIR), de ConsiliulNational al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIMMR) si cu Diploma de Excelenta din partea Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR).
Ceea ce insa apreciem cel mai mult este recunoasterea si increderea clientilor nostri precum si faptul ca putem contribui la succesul business-ului lor.
Astazi, Maxigel este furnizorul Nr. 1 de echipamente alimentare si frigorifice din Romania prin calitatea produselor si serviciilor.

 

Va rugam asteptati...

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Felicitari! Cumperi produsele la cel mai mic pret.
Continua cumparaturile
Vezi cosul & Comanda