Modalitati de plata

1. Plata online folosind platforma securizata EuPlatesc/PayU

Plata online prin EuPlatesc / PayU este cea mai rapida si, mai ales, sigura.
Selectati ca metoda de plata: card bancar, plata in rate, plata prin internet banking cu confirmare instant, transfer bancar, PayPal sau plata la unul dintre terminalele Zebra Pay.
Completati datele solicitate in formularul din pagina de plata, inclusiv datele de card.EuPlates/ PayU transmite aceste date, criptat, catre Romcard (payment gateway), singura institutie care poate sa comunice cu sistemele Visa/MasterCard informatii legate de card (precum verificarea existentei sumei in contul bancar al cumparatorului).
Daca totul pana aici merge bine, suma aferenta tranzactiei este blocata in contul dumneavoastra (nu debitata) iar dumneavoastra primiti o notificare in acest sens.
Daca ati activat cardul in 3D Secure, apare fereastra in care se cere parola (informatie gestionata tot de gateway impreuna cu banca emitenta a cardului).
Ulterior, tranzactia se intoarce in EuPlatesc/ PayU unde intra in antifrauda. Cu alte cuvinte, noi ne asiguram ca tranzactia nu este o frauda, ca respectivul card sau datele de pe el nu au fost furate, ca detinatorul cardului sau o persoana autorizata de acesta a initiat tranzactia.
In continuare, Maxigel este instiintat de efectuarea platii.
In ultimul pas, Maxigel confirma livrarea iar suma este debitata din contul dumneavoastra.
Veti fi redirectionat catre pagina de login in internet banking, de pe serverul bancii pe care o folositi dumneavoastra.
Va logati in aplicatia de internet banking si efectuati plata exact asa cum procedati in cazul unui transfer normal din Internet Banking, cu exceptia faptului ca plata se intampla instant si nu dureaza cateva zile. Este aceeasi interfata de internet banking pe care o cunoasteti, gazduita si administrata de banca, insa simplificata pentru a se potrivi unui formular de plata online
In acest moment, EuPlatesc/PayU poate oferi plata online prin serviciile de internet banking ale BCR .

Astfel, plata prin EuPlatesc/ PayU are loc rapid, in maxim 2 minute si in deplina siguranta, din fata calculatorului.

 

2. Plata prin ordin de plata

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Maxigel, in urma confirmarii telefonice a comenzii facute de un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos

BCR: RO29 RNCB 0205 0448 7655 0001.

 

3. Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare cu plata ramburs. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Plata in numerar este posibila in limita prevazuta de lege de 5.000 Ron cu tva / comanda.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de plati.

Maxigel nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Va rugam asteptati...

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Felicitari! Cumperi produsele la cel mai mic pret.
Continua cumparaturile
Vezi cosul & Comanda