Caracteristicile ce evidentiaza pasteurizatoarele de noua generatie fata de cele clasice sunt urmatoarele: sistemul lor de incalzire sau racire indirecta ce foloseste un mediu lichid pentru transmiterea caldurii, capacitatea sporita, designul ingenios ce asigura ca inghetata sa fie total protejata de bacterii si de calitate inalta si nu in ultimul rand, un sistem de control complet digital ce este utilizat in cele mai importante 5 etape ale producerii inghetatei: a) pasteurizarea la + 65°C; b) pasteurizarea la + 85°C ; c) pasteurizarea intermediara d) programele speciale de pana la + 95°C; e) racirea amestecului (mixturii) la + 4°C si maturarea.
Pasteurizatoarele maresc perioada de valabilitate a mixului de inghetata protejandu-l impotriva biodegradarii. In plus odata cu pasteurizarea incepe procesul de omogenizare a amestecului in scopul obtinerii inghetatei. Pasteurizatoarele combina functiile standard de preparare a mixului cu cicluri automate complet personalizabile. Pasteurizatoarele sunt ideale pentru prepararea diverselor baze, amestecuri, sosuri, siropuri, topinguri etc.
Alegeti dintr-o gama variata de pasteurizatoare inghetata ideale pentru orice laborator de inghetata. Va oferim utilaje pentru inghetata cu preturi mici si promotii la orice pasteurizator inghetata achizitionat. Linia Maxigel de pasteurizatoare inghetata pentru laborator este ceea ce are nevoie orice investitor care doreste sa beneficieze de un raport calitate pret excelent.
Bine ai venit la maxigel.ro ! Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookie-uri.